Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Godhetsdagen nærmer seg

I Egersund blir det for tredje året på rad arrangert et godhetsprosjekt lørdag 4. mai 2019. Per Arne Sandvold som er sekretær i prosjektgruppa, har tatt en prat med menighetsrådsleder Roger Rasmussen om hans tanker rundt dagen.

Ei helg uten mobildekning - anbefales!

Hva skjer hvis du samler en gjeng ungdommer på Lunden leirsted i Sokndal, ei helg uten mobildekning? Forrige helg var konfirmantene fra Eigerøy og Helleland samlet til konfirmantweekend.

Gratulerer med kvinnedagen!

Den internasjonale kvinnedagen ble til for 109 år siden, og ble feiret for første gang i Norge i 1915. Stavanger bispedømme har i 2019 fått sin første kvinnelige biskop, og menighetsbladkomitéen har bedt om en hilsen i anledning 8. mars.

Prat og mat med Helleland menighetsråd

Til høsten er det valg, og også Helleland menighetsråd skal velges på nytt. Vi har pratet med både Eigerøy- og Egersund menigheter tidligere, og nå gikk turen til Landbrukssenteret på Helleland for å høre hva de tenker om det å sitte i menighetsråd.