Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Tårnagenter i Bakkebø kirke

Nå nærmer det seg igjen tårnagentsamling for alle som fyller 9 år i år! Dette er et felles arrangement som Eigerøy, Egersund og Helleland menigheter arrangerer.

Kirkestuen er reist

Nå kan alle se at Kirkestuen tar form. I starten var forandringene merkbare fra dag til dag. Nå som bygget er reist skjer mye av arbeidet innendørs.

Adventskonsert i Bakkebø kirke

Egersund Brass, Chorus og Egersund menighetsråd ønsket velkommen til konsert i Bakkebø kirke første søndag i advent. Til tross for såpeglatte veier som nesten ikke var til å komme seg fram på verken til fots eller i bil, var det nesten fullsatt kirke søndag ettermiddag.

Bildedryss fra Lys Våken

Forrige helg var 35 barn samlet til overnatting i arbeidskirka med påfølgende gudstjeneste neste dag.

Vigslet til kateket

Søndag 24. november var en stor dag i menigheten vår. Da ble Christiane Krahner vigslet til kateket og tjeneste i Egersund, Eigerøy og Helleland menigheter.

Takk til det gamle og velkommen til det nye!

Det viktige arbeidet som menighetsrådene har drevet, føres videre i de nyvalgte rådene i Eigersund. De har startet sitt arbeid med virkning fra 1. november. Alle har hatt konstituerende møter og valgt leder, nestleder og representanter til fellesråd og ulike utvalg og komiteer.