Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

Kolofon

«Tick-tock-tick-tock I´m a little coo-coo-clock»

Det er rigget til babysang i Eigrøy arbeidskirke. Mødrene ser til at barna er mette og uthvilte for en halvtimes sangøkt. På mattene ligger barna og rodler ivirg med til musikken, og smiler til mammaen sin som kitler dem under halsen og lager morsomme ansikt.

Frihet, kjærlighet, raushet- velkommen til Guds verden!

Til sammen er det 90 ungdommer i Egersund menighet som skal ha konfirmasjon i 2019. Egersunds konfirmanter ble presentert den 26. august, mens Hellviks konfirmanter fortsatt kan glede seg til sin presentasjonsgudstjeneste førstkommende søndag på Hellvik bedehus.

Bygdedagsgudstjeneste på Helleland

Søndag 9. september var det tid for den årlige bygdedagen på Helleland. Bygdedagen startet som vanlig med gudstjeneste, der 9 gullkonfirmanter og 5 konfirmanter ble presentert for menigheten.

Å ville – og kunne - velge livet

Livet er fantastisk. For oss som er født i Norge, og som lever i trygge, gode Eigersund, er det nesten som å ha vunnet i lotto. Kunne det vært bedre?

Gravlegging i Eigersund

Gravlund, gravplass, kirkegård, urnelund og navnet minnelund - det er mange ord som brukes på det stedet vi skal minnes være kjære.