Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

Kolofon

Ny kirkeordning på høring

Kirkemøtet ved Kirkerådet har nå i høst sendt ut høringsforslag om ny kirkeordning for Den norske kirke. De siste årene er det gjennomført mange høringer og utredninger om dette emnet, om kirkens skille fra staten- og veien videre.

Min neste… er det han som kom etter meg?

Nestekjærlighet var et viktig tema forrige uke, da en flott gjeng fra 2. trinn hadde lommelykter med og måtte lyse etter reflekser i en mørklagt kirke. Målet var å løse de ulike oppgavene og lære litt om hva det vil si å være synlige for hverandre.

«Til minne om en du er glad i» - nærmere Gud

Søndag 4. november var Allehelgensdag. Dette er dagen der vi minnes de som har gått bort, dagen vi er mer sårbare enn andre dager, dagen vi leter etter håp- trøst- gode ord eller opplevelser som hjelper oss gjennom sorgen, og dagen der vi tenner mange lys på gravene.

Alle er hjertelig velkomne til vielse

Det ser ut som vigselsesongen i kirken er over for 2018, men vi trenger heldigvis bare å vente til januar før neste par ut ønsker å gi hverandre sitt ja foran alteret. Alle som ønsker å gifte seg i kirken er velkomne!