Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Vil du være med på LYS VÅKEN?

Kirkens nyttår er rett rundt hjørne og du kan melde på 11-åringen til Lys Våken i arbeidskirka nå. Det blir leker, aktiviteter, god mat og sosialt fra ende til annen. Vi håper flest mulig vil være med på festen!

Besøk fra Laos

Søndag hadde vi besøk av kirkepresident Dr. Khampone og visepresident Kampeng i Laos Evangeliske kirke. De var i Norge i forbindelse med en internasjonal misjonskonferanse i Stavanger, arrangert av NMS.

Smuglet bibler gjennom skogen

Forrige fredag stakk ungdommene på Kvelds til skogs for å konkurrere i bibelsmugling. Tre lag la ut på den strabasiøse ferden over grensen til «Nord-Korea», for å se hvem som klarte å smugle flest bibler.

Reiseskildring fra Muskathlon i Sør Korea

Egersunderen Olav Magne Egebakken reiste til Seoul for å delta på Muskathlon Sør Korea 2019. Et Muskathlon er den ultimate utholdenhetsutfordringen. Alle deltakere har som mål å samle inn store summer for å støtte kampen for global rettferdighet.