Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg


ny kolofon1.jpg


Mennesker er ikke til salgs!

Millioner av mennesker lever i dag som slaver på grunn av menneskehandel, elendige arbeidsvilkår eller annen form for utnytting. Flere tvinges inn i slaveri på grunn av flyktningstrøm og klimaendringer. Også i Norge lever mennesker under slavelignende forhold.

Ungdoms​gudstjeneste​

Denne​ ​høsten​ ​har​ ​Eigerøy​ ​arbeidskirke​ ​fått​ ​et​ ​nytt​ ​ungdomstilbud:​ ​Kvelds.​ ​Forrige fredag​ ​samlet​ ​ungdom​ ​seg​ ​der​ ​for​ ​å​ ​feire​ ​en​ ​gudstjeneste​ ​på​ ​deres​ ​premisser.

Kirkestue på Helleland

Kirkestuen på Helleland har vært et prosjekt med stort engasjement, som har dratt ut i tid. Det er flere grunner til dette, men arkitekten har nå kommet med to mulige forslag som kan være aktuelle for menigheten og bygda. 

Sorgen, savnet, håpet og minnene

Søndag 5. november er kirkeårets Allehelgensdag. Fra 1770 har denne markeringen vært lagt til første søndag i november. Som kirke er vi bærere av budskapet om et håp og en tro på noe godt etter livet på jorden. Dette kan være skremmnde og fjernt for noen, og en stor styrke i sorgen for andre.

-​ ​Spring​ ​for​ ​frihet

Søndag​ ​19.​ ​november​ ​bør​ ​du​ ​ta​ ​på​ ​deg​ ​joggesko​ ​før​ ​du​ ​går​ ​på​ ​gudstjeneste​ ​i​ ​Eigerøy Arbeidskirke.​ ​Etter​ ​gudstjenesten​ ​kan​ ​du​ ​nemlig​ ​delta​ ​i​ ​veldedighetsløp!

Håp

Søndag er allehelgensdag, en dag vi minnes de som ikke lenger er med oss. Vi kan kjenne på savn og sorg, men denne dagen handler ikke først og fremst om død, men håp.