Sammen – på samme sted

Av Marit Fimland, foto Kristian Sirevåg

Å snakke sant om livet

Årets hovedtaler var Geir Gundersen fra Blå Kors, som mange kjenner fra morgenandaktene i NRK. Han delte erfaringer fra eget liv – på godt og vondt, og snakket om livet – for at vi skal bli mer nysgjerrige på hva som hender i våre egne liv, og hvordan Gud møter oss der. Ut fra ordene i Jesaja 43,4 understreket han Guds kjærlighet til den enkelte og hvordan Gud ønsker å komme nær oss i hverdagen.

Når det stormer...

Felles løft

Bak årets møteserie på hele fem møter på ei helg (!) står flere kirker og organisasjoner: Evangeliehuset, Intro Egersund, Frelsesarmeen, Metodistkirka, Den norske kirke, organisasjonene i Egersund bedehus og Egersund misjonshus.
”Vi trenger hverandre”, var et budskap som ble gjentatt flere ganger. Møtene var godt besøkt, og mange sangkrefter løftet arrangementene:
Blant annet bidro Rune Vidar Fjelde, Bjerkreim ungdomskor, Vårs ungdomskor, Gospelkompaniet og lovsangsteamet fra Evangeliehuset. Lørdags kveld var det ungdomsmøte, og på familiemøtet søndags formiddag gjorde Intro Egersunds proffe dramatisering av et litt annerledes eventyr om prinsessa og frosken stor lykke i forsamlingen. Resten av året er vi på plass i ulike hus, men årets fellesmøtehelg har kanskje styrket bevisstheten om at om vi enn er litt forskjellige, har vi det viktigste felles, og kan se fram mot nye felles møter neste år.

Se bilder fra Fellesmøtene 2012

Taler: Geir Gundersen, tidligere generalsekretær i Blå Kors.

Geir Gundersen