Mangfoldig gudstjeneste på Eigerøy

Av Arne Espeland

Lederen i Holy Riders, Sydvest, Kjell Erik Lura, talte og hadde et sterkt vitnesbyrd om etterfølgelse og tro på Jesus. Holy Riders er misjonærer på veien og er tilstede med sine vitnesbyrd i ganske harde motorsykkelmiljøer. Bak alle tøffe fasader er mennesker med behov for å bli sett og møtt av budskapet om frelse og forsoning. Kjell Erik Lura utfordret oss alle til å bli fylt av Jesu kjærlighet og gå ut i verden som etterfølgere. Etter gudstjenesten var det kirkekaffe og menighetsmøte med gjennomgang av forslag til ny gudstjenesteordning.

utenfor kirken.jpg

motorsykler i kirken.jpg

– Klubben har som mål å spre evangeliet om Jesus til mennesker i MC-miljøet, kan Kjell Arnt Rasmussen fortelle. Han er aktiv med i klubben som har ca 400 medlemmer i Norge. Mottoet til klubben er ”På veien for Jesus.” – Det som binder oss sammen i klubben er Jesus og motorsykkelen! På gudstjenesten vil Martin Kolstad intervjue Kjell Erik Lura i Holy Riders, som også vil holde dagens tale.

Holy Riders trykker hvert år ca 30.000 ”Bikerbibler”. Disse har motorsyklistene med seg og deler ut til andre motorsyklister i andre klubber.

Les mer om Holy Riders.

kjell arnt rasmussen.jpg