Høstprogram Eigerøy

Vi har stor glede av å ønske alle velkommen til et nytt semester i Eigerøy menighet! Vi har laget et program som vi tror kan appellere til alle aldre, noe for enhver smak tror vi. Derfor håper vi å se deg ofte! Vi trenger hverandre i fellesskapet og for at Eigerøy menighet fortsatt skal være en viktig bidragsyter til et godt lokalmiljø – så trenger vi absolutt alle som kan bidra, både med smått og stort. Ingen ting for lite, ingen ting for stort. Og det skal være plass til alle så kom og vær med! Vil du være med i en husgruppe/samtalegruppe? Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å være med eller om du har spørsmål eller kommentarer!

Og har du mulighet, så er vi takknemlig for alle nye faste givere!

Merk at ledsagerbevis aksepteres ved alle våre arrangementer!

Last ned program for høsten 2012

Programmet deles ut i alle postkasser på Eigerøy.

Med ønske om en god høst fra Eigerøy menighetsråd

v/Gyrid Espeland og Martin Kolstad

arbeidskirka, web.jpg