Fra Bjørneskogen til Afrika på nye sjumilsko

Av John Magne Aas

De 35 små og store som tok turen til Bakkebø kulturkirke sist lørdag ettermiddag fikk være med på en flott musikalsk reise. Geirr Lystrup og Bayou Blue tok oss med til Yebo inne i jungelen i Sierra Leone. Vi fikk hilse på sjiraffen og være med ti apekatter på diskotek. Alle måtte vi gå en tur på skilpaddeveien og være med å synge Alle kommer ut av et lite egg. Deretter reiste vi til Katmandu i Nepal og hilste på Omnis. Vi fikk oppleve hvordan en sang blir tryllet inn i hodet og ut i munnen. Altfor fort var vi tilbake i Blåbærlia. Dette var en kvalitetsmessig godt gjennomført konsert med et engasjert publikum. Vi fikk sågar ekstranummer.

Detter var den første familiekonserten kulturutvalget i menigheten arrangerte. Vi satser på å ha minst en slik konsert i halvåret og håper på noe større oppmøte neste gang.

Se flere bilder fra konserten.

dsc_00210001.jpg