Livet - en gave

Av Elsa Synnøve Ødegaard

Livet som er gitt oss er en stor gave. Men kanskje er ikke alle enige i det. For innpakningen var så vanskelig å løse. Det var mange knuter som skulle åpnes. Og de var så faste at det tok lang tid å løse dem opp. Den største gaven som vi har fått er Jesus. Gaven som ikke trenger å åpnes, for den har aldri vært innpakket. Og den vil aldri gå av moten.

Det å ha Jesus som følgesvenn er så trygt og godt. Han vil alltid være der for deg, når du åpner hjertet ditt for Ham. Når du ber til Jesus, venter du svar på dine ønsker, kanskje med en gang. Men Han har ikke lovet oss et liv uten sorger, sykdom, sårhet og ensomhet. Men Han har lovet: ”Jeg er med dere alle dager!” Vi kan ikke få noen bedre lovnad enn dette.

For meg er det veldig viktig å få gå i kirken på søndagen. Være til stede, la alt som blir sagt, sunget og spilt få ta plass i hjertet mitt. Det gir meg en god ro. Nattverden med sitt budskap, sin lovnad er noe helt spesielt. Jeg har et stort ønske om at enda flere hadde kommet til gudstjenesten. Når en tenker på hva Jesus ofret for oss alle, vet jeg at Han ville bli glad for vår gave.

Til - deg kjære Jesus. Avsender - med hilsen fra oss som elsker deg. Du vil hjelpe oss å løse opp knutene, tørre tårene. Du vil si: ”Kom til meg mitt barn, grip hånden min, jeg slipper deg ikke, for jeg er din venn.” Og husk – jeg er bare en bønn unna! Takk for det kjære Jesus.

elsa synnøve ødegaard.jpg

Elsa Synnøve Ødegaard