Helleland barnekor

Oddny Sandstøl Frisk, okt.-12

Helleland barnekor har gledet oss med sin sang i flere år nå, og vi begeistres stadig. Med musikken på CD synger de av full hals, og har både tekst og bevegelser inne.

De øver på bedehuset annenhver mandag, og av og til koser de seg med litt mat og drikke. I tillegg til å øve på sangene har de litt lek og moro. Barnekoret er for 5-åringer og oppover. Karen Helen Østebø leder koret, og har god hjelp av Kari Johanne Melhus, Dagrunn Østebø og Ragnhild Hetland Pedersen. Vi på Helleland er veldig glade for barnekoret, og gleder oss alltid til å høre på dem. Fredag 9.november holder de konsert i Helleland kirke. Det er plass til mange flere i koret, så det er bare å møte opp.

helleland barnekor, på bedehuset.jpg

”Jesus bor i hjertet mitt!” Helleland barnekor fra en øving på Helleland Bedehus

helleland barnekor, sept12.jpg

Helleland barnekor fylt av liv og glede. Fra høsttakkefesten i Helleland kirke i september.