Besøk av Roadservice

Tekst og bilder: Bjørn Roger Rasmussen.

Se bilder fra konserten.

Torsdag 1. november hadde konfirmantene i Egersund, Eigerøy og Helleland besøk av teamet fra Roadservice i Bakkebø kirke. Roadservice er et team med ungdommer utsendt av Skjærgårds Music and Mission og Kirkens Nødhjelp, og når de ikke reiser rundt er de stasjonert på Grenland folkehøgskole.

På sin egen nettside sier de følgende om seg selv: Vi er Roadservice - et team som reiser rundt og har trosopplæringsopplegg og konserter for konfirmanter i alle Norges kriker og kroker!". Teamet som reiser rundt dette skoleåret består av fem personer, hvorav Henriette Ege er fra Eigerøy.

I løpet av det tre timers opplegget fikk konfirmantene både undervisning og konsert. I pausene organiserte Fredagsklubben fra Eigerøy kiosksalg. I første økt gikk undervisningen på hvem Gud er mens andre økt presenterte noe av arbeidet samt fasteaksjonen til Kirkens Nødhjelp.

Den tredje økten bestod av en flott konsert som teamet stod for. De vekslet på hvem som var solister og presenterte totalt sett et allsidig repertoar. De klarte også i konsertdelen å engasjere konfirmantene med bevegelse og klapping.

Teamet klarte å gi de frammøtte en fin opplevelse!

roadservice2012b140001.jpg