Julehilsen fra staben på Kirkekontoret

Staben ved kirkekontoret for eigersund-menighetene vil ønske alle kirkens medlemmer og lesere av Menighetsbladet en velsignet advents- og julehøytid.

I tillegg til staben er flere andre ansatt i Den Norske Kirke i Eigersund. Renholdere, kirketjenere, klokkere, organister med flere. Men først og fremst vil vi takke alle frivillige for innsatsen de legger ned hvert år for at barn, ungdom, voksne og eldre skal bli kjent med Jesus og lære ham bedre å kjenne. Sammen med de andre kirkesamfunnene og det arbeidet misjonsorganisasjonene gjør, er vi med og bygger Guds Rike i vår kommune.

”Men Jul uten Jesus har liten verdi.
Det blir som ei pakke med ingenting i.
For innhold er viktig. Du tenker helt riktig.
Det blir ingen jul uten Jesus.”

staben på ustein, s12, web.jpg
Fra stabstur til Utstein. Fra venstre: Kåre Erling Mjølhus (prost Dalane), Martin Kolstad (sokneprest Eigerøy og Helleland), Jørgen Tore Omdal (kirkeverge), Ester Elvrum Vinnem (diakon), Karen Johanne Hansen (daglig leder Egersund), Fred Lyder Klungland (seniorprest), Solveig Larsen (kirketjener Egersund), Georg Reistad (sokneprest Egersund) og Sølvi Myklebust Rasmussen (kateket).
Foto: Svein Anton Hansen

svein og gethin, web2.jpg  siri og linda, web.jpg

Svein Anton Hansen (sekretær) og Gethin Davies-Jones (kantor Egersund). Siri Jorunn Johannessen (daglig leder Eigerøy) og Linda Hoseth (sekretær for kirkevergen)