Darjeeling Te, Chai Te, Caffè latte, Doppio, Amerikano, Caffè Macchiato, Café Mocha, Cappuccino, Cortado…

Av Kristian Sirevåg

Kaffemenyen var omfattende da Egersund Menighets nyeste tilbud til kommunens ungdom, kaféen ”Møteplassen”, åpnet fredag 28.desember-12.

Det ble en åpning uten de store talene, men helt i tråd med tanken bak kaféen om å lage en arena hvor unge voksne (20+) kan samles over et brettspill, en god kopp kaffe og et kakestykke. Den gode stemningen er gjenkjennelig fra kaffebarer og kaffen av samme høye kvalitet, men prisene er satt til å ikke skjemme noen. De dyreste varme drikkene på menyen koster 15,-, og de flotteste kakestykkene ligger på 25,-.  Brettspillene lånes ut gratis. Åpningskvelden kvitteres ut som en suksess. Dog er lokalet stort og det er alltid plass til flere. De oppmøtte var fornøyde med tilbudet de har fått. Det ble gode attester for kakemenyen og kaffen smakte i følge flere besøkende utsøkt. Brettspillene ble funnet frem, og togene gikk varme gjennom Europa (i spillet ”Ticket to ride”).

dsc_04720001.jpg

Kaféen er planlagt åpen annenhver fredag. Det vil bli annonsert i Dalane Tidende og ved oppslag, men alle interesserte anbefales å like oss på facebook (”Kafé Møteplassen”). Der lager vi eventer for hver kafé og du får en enkel måte å invitere med noen venner.

dsc_04570001.jpg

dsc_04610001.jpg