Babysang på Eigerøy

Av Arne Espeland. Foto: Oddny Frisk

Siri Jorunn Johannessen ønsker foreldre og barn velkommen til en hyggelig stund mandag formiddag. - Vi synger kjente sanger og regler, både tradisjonelle og kristne som:

Lille Petter Edderkopp, Ride ride ranke, Ut i skogen, Epler og pærer, Min båt er så liten, Kjære Gud jeg har det godt.

Hvem kan delta? - Vi ønsker å være åpne for alle, at alle skal føle seg velkommen og ivaretatt, at vi skal ha en fin, sosial stund med babyer og andre voksne. Det er fint å treffe andre i samme situasjon og bli kjent med hverandre!

Er det noen begrensninger på antallet? - Jeg håper mange vil komme!

Er det noe folk skal ta med seg? - Det er fint om de som kommer tar med seg lunsj både til barn og voksne. Drikke får de i kirka.

Går det an å få mer informasjon om dette? - Ja, det er også opprettet en facebookgruppe som heter BABYSANG Eigerøy.

babysang web.jpg