Kulturkveld på Eigerøy

Av Arne Espeland

Det ble en mangfoldig kveld på Eigerøy torsdag 14.mars. Kirkerommet var gjort om til kafe og startet med kaffe, twist og drøs rundt bordene.

Og så gikk det slag i slag:

• «Multimediashow» med det sentrale kristne budskapet og bilder fra kirkas mange aktiviteter.
  • Gyrid Espeland snakket om kirkas visjon, verdier og motto.
  • Sangpotpurri om visjon, verdier og motto.
  • Intervju av Sui Lian med video fra Burma der han har spilt inn sang sammen med tidligere venner.
  • Sang av Sui Lian og Sikke Marie Sandstøl.
  • Tale ved biskopen.
  • Innslag, sang og kultur, ved Simenklubben.
  • Suppe
  • Dikt ved Eva Wiik.
  • Lysbilder med musikk, «Vene Eigerøy», ved Arne Ove Østebrøt
  • Keltisk velsignelse ved reisestart til slutt.

simenklubben eigerøy web.jpg

Simenklubben synger

I visitasforedraget til biskopen søndag som avsluttet visitasen pekte han spesielt på turen til Eigerøy Fyr og nærheten til Skottland og kirka der og sa at vi har mottatt impulser derfra. Og så synes han torsdagskvelden på Eigerøy hadde vært fin og særlig medvirkningen fra Simenklubben og den keltiske velsignelsen en av dem leste opp – om at Gud omgir oss og er med oss. Alt i alt så det ut til å være en trivelig kveldsstund på den vene Eigerøy!

kulturkveld4.jpg