Babysang Eigersund

Av Siri Johannessen

Babysangen foregår i kirkestua i Eigerøy arbeidskirke mandag formiddag kl 10.30-11.00. Foruten å lære barnesanger og knytte gode bånd til babyen sin, er dette en unik mulighet til å bli kjent med andre småbarnsforeldre og barn i samme alder som bor i nærmiljøet. Selve sangstunden varer en halvtime, men kirken er åpen i 2 timer fra kl 10-12. Du deltar på det du selv ønsker. Det er mange som benytter seg av å drikke noe varmt eller kaldt, spise litt frukt og være sosiale i tiden utenom sangstunden.

Under selve babysangen er programmet variert. Vi synger kjente og kjære barnesanger, og lærer nye. Her er ”Lille Petter edderkopp” og ”Kjære Gud, jeg har det godt” like viktige. Det er hele tiden fokus på babyen, og samspillet mellom foreldre og barn, og vi bruker både sanger og regler som innebærer bevegelse og rytmeinstrumenter. De aller fleste babyene er fascinert over såpebobler som foreldrene blåser.

babysang web2.jpg

Vi ønsker å legge til rette for en positiv opplevelse for både babyer og voksne mandag formiddager, og håper at møtene vil kunne skape gode bånd til hverandre og andre. Mer informasjon om tilbudet kan fås ved henvendelse til Siri Johannessen på sirij@ekf.no eller 9751 1685/ 5146 3330. Alle er hjertelig velkommen!