Givertjeneste Helleland

Medlemmer av DNK i Helleland utfordres til å være med på givertjeneste til kirkestue/ forsamlingshus ved Helleland kirke.

Alle medlemmer/ husstander i Helleland fikk i månedsskiftet august-sepmtember 2013 et brev i postkassen. Brevet ble delt ut av menighetsrådet. I brevet spør menighetsrådet om den enkelte kan tenke seg å være med på givertjeneste til ny kirkestue/ nytt forsamlingshus.

Les/ last ned brevet her.

UFORPLIKTENDE

I denne omgang undersøker menighetsrådet interessen i Helleland for å støtte og bygge et forsamlingslokale. Derfor ber menighetsrådet i denne omgan gom en uforpliktende tilbakemelding.

På menighetsrådsmøtet 26.september vil menighetsrådet konkludere om det er en økonomisk vilje i Helleland til å bygge kirkestue/ forsamlingslokale. Vi har derfor bedt om en tilbakemelding på brevet innen 24.september.
Alle henvendelser vil behandles konfidensielt.

bilde kirkestue.jpg

Her er forslag på tegninger til kirkestue, tegnet av Hellvik Hus.

kirkestuekomite 2012-2013 web.jpg

Kirkestuekomite 2012-2013, takket av på årsfesten mars-13.