Nytt fra Eigerøy

Arne Espeland

Pengene som kom inn på basaren lørdag 16.november kommer godt med når arbeidskirken skal bygges om.

Basaren på Eigerøy

Lørdag 16.november ble det arrangert basar på Eigerøy. Det var veldig bra oppslutning fra alle aldere som så ut til å trives med aktivitetene: Kafé, rullelapplotteri for barn og voksne og lodd på bok for barn og voksne, lekekrok og engleproduksjon for barn.
Mange flotte gevinster og ikke minst kr 86.000 til kirkas arbeid!
En stor takk til små og store bidrag og en hyggelig lørdag i arbeidskirka!
Arne Espeland

Givertjenesten

Det er behov for små og store bidrag til arbeidet i Eigerøy menighet. Kirka består av mange møteplasser for folk i alle aldere. Vi planlegger også et større oppussingsarbeid knyttet til inngangspartiet, kirkestua, kjøkken og garderober. Arbeidet er avhengig av støtte i form av frivillig innsats og økonomiske bidrag.
Hvis noen kan tenke seg å bli faste givere, er det bare å ta kontakt med daglig leder Siri Jorunn Johannessen eller leder for menighetsrådet Gyrid Espeland