Givertjeneste på Eigerøy, bli fast giver!

Tekst: Gyrid Espeland, foto: Oddny Sandstø Frisk

Givertjenesten på Eigerøy har økt litt det siste året, men langt fra så mye som vi trenger for å betjene nødvendige lån som skal til for å gjøre nødvendige utbygginger/restaurering/oppussing.

Vi er i dag 17 faste givere, men dette bør økes til minst 50. I 2013 ble det gitt kr 65.000, vi bør opp i ca kr 200.000 pr år. Vi tror at vi kan klare dette i Eigerøy menighet! Pengene fra givertjenesten brukes til utbygging og en liten trosopplærerstilling. Drift ellers går på andre innsamla midler i tillegg til et minimalt budsjett fra kommunen. Den som vil vite mer om dette kan ta kontakt med daglig leder eller menighetsrådsleder. Det gis også informasjon om dette på årsmøtet. For å gi fast kan du starte med en gang ved å opprette fast månedlig trekk fra din konto, på beløp du selv bestemmer og overføre penger til Eigerøy arbeidskirkes giverkonto: 3270.21.17045.

Skattefradrag for gaver mellom kr 500-16.800 gjelder også for gaver til Eigerøy menighet.

eigerøy givertjeneste.jpg

ALLE MONNER DRAR: Eigerøy menighet arrangerer basarer. Men med Fast givertjeneste blir økonomien mer forutsigbar. Her Martin Kolstad og Ann Karin Thunestvedt.