Linotrykk til inntekt for kirkestue/ bedehus

Norleiv Gudmestad

Søndag 14.september starter salget av linotrykk til inntekt for ny kirkestue/ bedehus ved Helleland kirke.

Helleland menighet samler inn penger til ny kirkestue/ bedehus ved Helleland kirke. I tillegg til fast givertjeneste skal det blant annet arrangeres auksjonsdag denne høsten. En annen inntektskilde er salg av linotrykk.

Lars Magnus Hannisdal har laget et linotrykk med motiv fra Terland klopp og med Gyaaksla i bakgrunnen. Trykket er gitt til Helleland menighet. Størrelsen på linotrykket er 21x30cm med paspatur, og det lages i et opplag på 100 nummererte eksemplarer. Salget starter under bygdedagen på Grendehuset førstkommende søndag. Takk til Lars Magnus for en flott gave til Helleland menighet!

lars magnus0001.jpg

LARS MAGNUS HANNISDAL har gitt 100 linotrykk til Helleland menighet, for salg til inntekt for ny kirkestue/ bedehus.

linotrykk uten ramme0001.jpg