Elvis rocker med tro - i Bakkebø kirke

Av John Magne Aas, 22.nov.-15

250 entusiastiske Elvis fans fikk rockefoten i gang i Bakkebø kulturkirke en sen søndag kveld. Et godt sammensatt musikalsk program ispedd talkshow. Arnt Olav Klippenberg loset oss gjennom kvelden og intervjuet blant annet avgått menighetsrådsleder Tor Arne Leidland. Arnt Olav utfordret han på hva det viktigste han hadde tatt med seg i livet som politimann og aktiv i kristentlivet i Egersund. Livet har gjort han mer ydmyk og det viktigste av alt er å ikke sette hverandre i bås. Tor Arne gledet seg stort over bredden i menighetslivet. En fullsatt kirke på en kveld som denne gledet han seg stort over. Og så er det jo kjekt å være i slekt med de Presley.

dsc_049600011.jpg

Egersunds egen Erik Elvis Ludvigsen sammen med Magnhild Hadland, sangere og musikere gav oss den ene høydare etter den andre. Eriks fremførelse av ”So high” gav meg den beste Elvis feelingen.

Se flere bilder fra konserten

salmetalkshow 221115.jpg