Samme tro – bygge bro

Svein Anton Hansen

Fellesmøtene i Egersund er den helgen i året kristne fra ulike menigheter kommer sammen for å markere at vi har samme tro og frelser. Gode broer bygges mellom kristen fra ulike menigheter.

Kirkefolk, frelsessoldater, sambanditter, pinsevenner og alle andres slags venner av Jesus møtes i Egersund Arena denne helgen til ”Fellesmøtene”. Hovedtaler er Svein Egil Fikstvedt. Han var pastor i Froland Misjonskirke (ved Arendal) fram til nyttår.

svein egil fikstvedt2.jpg

- Fra januar 2016 satser jeg på en tjeneste som frittstående omreisende forkynner. Tidligere har jeg blant annet vært bibellærer ved bibelskolen i Sarons Dal og medpastor i Karismakirken i Stavanger.

Hva gjorde at du sa ja til å komme til fellesmøtene i Egersund, og hva håper du at de som kommer skal oppleve disse dagene?

- Da jeg ble spurt om å tale på fellesmøtene i Egersund, var jeg ikke i tvil om at jeg ville takke ja til dette. Jeg sier sjelden nei til å tale Guds ord, men det oppleves som ekstra givende og spennende å få tjene sammen med hele bredden av kristenfolket. Mitt aller største ønske er at noen skal si ja til å følge Jesus.

Hva ønsker du at tilhørerne skal huske fra din forkynnelse disse dagene?

- Jeg håper at forkynnelsen skal oppleves som Bibel-basert og Kristus-sentrert. Og at det å få tro på Jesus og leve sammen med Jesus i gode og onde dager – det er det største man kan få være med på.

ungdomsmøter.jpg

FOR UNGDOM: Fellesmøtene er for alle generasjoner. Egne ungdomsmøter fredag og lørdag. Sangere og musikere fra Vår Ungdomsforening, fellesmøtene-15. Foto: Thale Haneferd