Form- og farge-konfirmanter på blomsterkurs

Av Hedvig Caroline Karlsen, våren-16

En blomstrende konfirmasjonstid for ”Form og Farge”.

Konfirmantene har ulike interessegrupper de kan velge blant, en av gruppene heter Form og farge. Her gjør vi kreative oppgaver sammen. Form og farge møtes to ganger per semester, oftest i kjelleren i Bakkebø kirke. I år har de malt på lerret, lagd ballongfigurer, produsert kort og nå sist var de på blomsterkurs på Floriss.

bukett web.jpg
FLOTT BUKETT: Buketten konfirmantene lærte å lage på kurset.

På kurset lærte blant annet de om hvordan man skal snitte friske blomster for at de skal ha lengst mulig holdbarhet. De lærte om hvordan man setter sammen og binder en bukett. Også fikk de pakke inn hver sin bukett.

Noen av konfirmantene synes at å snitte blomster med en skarp kniv var skummelt. Mens andre likte veldig godt å lage en flott innpakning av buketten sin.

Kjersti Kapstad Helland var både pedagogisk og tålmodig kursholder som lagde god stemning for konfirmantene med både brus og snop innimellom blomsterbindingen.

floriss web.jpg

KURSHOLDERE: Kjersti Kapstad Helland (til høyre) holdt blomsterkurs for konfirmantene. Her sammen med kollega Olaug Turid Skogen.