Gullkonfirmanter

Eva Sirevåg Sæstad, mai.-17

For 50 år siden, den 7. mai 1967 sto denne gjengen til konfirmasjon i Egersund kirke. Dette ble markert med deltakelse på søndagens gudstjeneste, 7. mai 2017 og samling om gode minner på Grand hotell etterpå.

Konfirmantene «leste» for sokneprest Gudtorm Kallhovd, mens prost Kåre Mjølhus fikk være med å markere jubilantene.

gullkonfirmanter.jpg

Gullkonfirmanter: 1. rekke f.v: Reidun Sandve Myklebust, Grete Jacobsen, Brit Aase Landsnes, Sigrid Leidland. 2. rekke f.v: Ellen Skjæveland, Wenche Rødland Refsland, Marit Salvesen, Evy Karin Lentz, Turid Stapnes. 3. rekke f.v: Inger Torill Larsen Helland, Anna Stokkeland Sandvik, Marit Skadberg, Randi Netland, Sidsel Hovland Thowsen. 4. rekke f.v: Torbjørg Skaalnes, Egil Oliver Årstad, Tor Ludvig Tønnesen, Jostein Berentsen, Erik Torgersen, John Kåre Helland, Ivar Berentsen og prost Kåre Mjølhus.