«Kvelds»-fest for ungdom i arbeidskirka

Thor Erling Sætrevik

I morgen kveld fyrer trosopplærer Trine opp grillen for ungdommer fra hele byen som vil være med på «Kvelds» i arbeidskirka til høsten. Hun er spent, og håper at ungdommene møter opp til åpningsfesten.

- Bli med og flipp noen burgere og annet digg på grillen, smiler hun. - Vi lover god sommerstemning - uansett vær!

Alle som går i 8.-10. klasse eller på videregående er invitert. Fra høsten er aldersgrensa 9. klasse.

- Vi tjuvstarter nå rett før sommerferien. Det blir mye god grillmat, leker, underholdning og noen smakebiter på hva vi kan finne på sammen til høsten.

Sammen med andre unge voksne som vil være med annenhver fredag til høsten, har hun gjort de siste forberedelsene denne uka. De mener at de har mye å tilby ungdommene som dukker opp i morgen kveld og til høsten.

- Ungdommene skal kunne komme på Kvelds og slappe av, og more seg sammen. Vi vil henge sammen med dem, se og snakke med dem. Hver gang vil vi stelle i stand et godt måltid. Vi tror det kan være verdifullt å snakke sammen over en god kvelds. Vi har ellers planer for ulike morsomme og spennende opplegg vi kan gjøre sammen, lover hun. Trine mener at forholdene ligger til rette for at alle ungdommer skal få gjøre noe de liker hver gang de samles på Kvelds.

- Vi er veldig heldige som har så flotte fasiliteter i kirka vår. Vi har jo en egen gymsal å boltre oss i, og så har vi freshet opp biljardrommet, for at det skal være et skikkelig ungdomsrom hvor det skal være godt å henge sammen. Vi «unge voksne» gleder oss veldig til å kjøre i gang! Kom og sjekk det ut, oppfordrer hun.

trine kvelds.jpg

Trosopplærer Trine: Vi har oppgradert ungdomsrommet for å gjøre det enda koseligere å henge her.

Psst: Følg arbeidskirka på Snapchat for å følge med på hva som skjer på "Kvelds" 😉