Bygdedag på Helleland

Kari Johanne Melhus, sept.-17

For 50 år siden, den 1. september 1967, ble 12 ungdommer konfirmert i Helleland kirke, av Bjarne Bø. Det var 10 gutter og to jenter. Søndag den 10. september ble ti av disse i presentert i Helleland kirke, samtidig som årets konfirmanter ble presentert for menigheten. Disse er også 12 stykker, men her er det 10 jenter og 2 gutter.

gullkonfirmanter - helleland.jpg

Gullkonfirmanter: Første rekke f.v: Ib Christensen, Anne Marie Anda f. Østrem, Kirsten Gystøl Versland og Geir Waland. Andre rekke f.v: Ola Fosse, Harald Egelandsdal, Birger Øen, Ammund Vestbøstad, Jarl Berge og Terje Haugstad.

konfirmantpresentasjon.jpg

Årets konfirmanter: I år er det 12 ungdommer som stiller til konfirmasjon i Helleland menighet. Her sammen med sokneprest – Martin Kolstad.

Etter gudstjenesten, ledet av Martin Kolstad, gikk ferden opp til et fullt Helleland grendehus, hvor det var dekket to bord til ære for 50- års jubilantene m/følge, og årets konfirmanter. Det ble servert komle med tilbehør som smakte fortreffelig. Til dessert fikk ungdommen is, mens de voksne fikk kaffe og marsipankake. Drøsen gikk godt, og det så ut som alle sammen koste seg.