Ungdoms​gudstjeneste​

Thor Erling Sætrevik, nov.-17

Denne​ ​høsten​ ​har​ ​Eigerøy​ ​arbeidskirke​ ​fått​ ​et​ ​nytt​ ​ungdomstilbud:​ ​Kvelds.​ ​Forrige fredag​ ​samlet​ ​ungdom​ ​seg​ ​der​ ​for​ ​å​ ​feire​ ​en​ ​gudstjeneste​ ​på​ ​deres​ ​premisser.

Ca.​ ​30​ ​ungdommer​ ​prioriterte​ ​å​ ​delta​ ​på​ ​ungdomsgudstjenesten.​ ​De​ ​«unge​ ​voksne»​ ​lederne var​ ​veldig​ ​spent​ ​på​ ​forhånd​ ​og​ ​ble​ ​overveldet​ ​av​ ​responsen.​ ​Kirka​ ​var​ ​lyssatt​ ​og​ ​musikkstilen tilpasset​ ​deltakerne​ ​på​ ​ungdomsgudstjenesten.​ ​Det​ ​var​ ​en​ ​fullverdig​ ​gudstjeneste​ ​med preken​ ​og​ ​nattverd.​ ​Ungdommene​ ​engasjerte​ ​seg​ ​i​ ​både​ ​tekstlesing​ ​og​ ​bønnevandring.​ ​Etter gudstjenesten​ ​vanket​ ​det​ ​tacofest​ ​til​ ​kvelds​ ​og​ ​mange​ ​morsomme​ ​aktiviteter​ ​utover​ ​kvelden.

ugt 2.jpg

Neste​ ​Kvelds,​ ​fredag​ ​24.​ ​november,​ ​blir​ ​det​ ​temasamling​ ​om​ ​rus.​ ​Da​ ​får​ ​ungdommene besøk​ ​av​ ​eks-torpedoen,​ ​tidligere​ ​kalt​ ​«Norges​ ​farligste​ ​mann»,​ ​Hans​ ​Petter​ ​«H.​ ​P.»​ ​Martinsen som​ ​skal​ ​fortelle​ ​om​ ​livet​ ​med​ ​rus​ ​og​ ​hvordan​ ​han​ ​ble​ ​kristen.​ ​Det​ ​bør​ ​bli​ ​nok​ ​en​ ​spennende kveld,​ ​med​ ​god​ ​kvelds​ ​og​ ​godt​ ​selskap.