Superhelg med full kirke

Thor Erling Sætrevik, nov.-17

Det ble stinn brakke både lørdag og søndag, da Eigerøy menighet inviterte til basar, veldedighetsløp og «Barnas kirkedag».

Mens regnet pisket ute, koste store og små seg med god mat, rullelodd og mange flotte gevinster på menighetsrådets basar i arbeidskirka. Mange hadde laget, gitt og sponset flotte gevinster - en stor takk rettes til dere! Den årlige basaren er en avgjørende inntektskilde for å kunne drifte kirka og aktivitetshallen som er i bruk nærmest daglig, året igjennom.

Sprang for frihet

Heldigvis spilte været på lag med sol fra skyfri himmel på søndag, da det var duket for det første veldedighetsløpet i arbeidskirkas historie. Rundt 50(!) deltakere sprang i løypene i nabolaget for å samle inn penger til støtte for arbeidet mot menneskehandel, ved organisasjonen A21.

20171119_121503(1).jpg

Sprang for frihet: Det var god oppslutning om veldedighetsløpet "Spring for frihet".

Temagudstjeneste

Startskuddet gikk like etter gudstjenesten som fylte kirka til randen med folk. Egersund Pre- og SoulChildren fikk som vanlig liv i forsamlingen med sang, dans og smittende begeistring. Gudstjenesten var én av fire temagudstjenester i forbindelse med reformasjonsjubileet, og temaet var «Mennesker er ikke til salgs».

Barnas kirkedag

Etter vel overstått gudstjeneste og løp, ble mange igjen for å spise middag og delta i ulike spennende aktiviteter. Menigheten markerte nemlig «Barnas kirkedag». Mange lagte sine egne leker, i form av «slim» og en jojo-aktig leke, fikk favorittdyret sitt malt i ansiktet, fisket i fiskedammen i talerstolen og kastet piler på ballonger. Dette ble virkelig en superhelg for alle som tok turen til kirka!

img_8530.jpg

Barnas kirkedag: Store og små koste seg med å lage sitt eget slim.

img_8567.jpg

Traff blink: Pilkasting var en populær aktivitet under Barnas kirkedag.