Gullkonfirmanter 2018

Eva Sirevåg, mai-18

Søndag 6. mai var det akkurat 50 år siden forventningsfulle og kanskje litt nervøse ungdommer sto konfirmasjon i Egersund kirke. Sist søndag var konfirmantene igjen samlet til gudstjeneste. Det var ingen overhøring denne gangen, men jubilantene måtte fram for å bli presentert for resten av menigheten. Etter gudstjenesten var det samling på Grand Hotell med god prat og mimring fra konfirmasjonstiden.

gullkonfirmanter 2-001.jpg

gullkonfirmanter2.jpg

50-års konfirmanter: (f.v) 1. rekke: Reidun Svelland, Liv Tengesdal Østebrøt, Eva Midbrød, Jane Elin Thodal. 2. rekke: Ellen Mong Østebrød, Randi Andersen, Marit Nilsson. 3. rekke: Eva Karin Håland Edland, Turid Terland Krone, Solveig Edvardsen, Hjørdis Stokkeland Nervik, Inger Thorsen Gjermestad. 4. rekke: Ole Bjørn Reinertsen, May Sissel Risholm Hansen, Jørg Magne Hadland, Øyvind Lindø, Dag Markus Roberg Egaas, Gerhard Nodland og prost Kåre Mjølhus.