«Her e det så godt å vær!»

Trine L. Sætrevik, des.-18

Dette er noe jeg ofte hører fra mennesker som er innom kirka på Øyne. Det har alltid vært viktig for Eigerøy menighet å skape en kultur hvor alle «ser og blir sett»!

Det går mot avslutning av året, og jeg ser tilbake med stor takknemlighet på et innholdsrikt og flott år i Eigerøy arbeidskirke! Det engasjementet jeg daglig opplever og ser blant frivillige i menigheten, motiverer og inspirerer. Tusen takk for en fantastisk innsats!

Det er spennende å se hvor verdifull arbeidskirken har blitt for lokalsamfunnet! Med alle våre aktiviteter, arrangement og gudstjenester treffer vi forskjellige mennesker i alle aldre, og det kommer stadig nye innom! Det gleder vi oss over, og jeg blir rørt når jeg hører folk si at dette er «kjerkå mi». Eigerøy menighet ønsker å være et attraktivt og smittende fellesskap i Jesu kjærlighet. Dette tror jeg vi får til ved å møte hverandre der vi er, inkludere, vise omsorg og respekt for hverandres trosvandring. Sammen skaper vi et sted hvor det er godt å være! Dette skal vi fortsette med, og du er alltid velkommen til å delta slik du vil! Takk for et flott år – nå gleder jeg meg til neste!

eigerøy arbeidskirke1.jpg