Agent- og dåpshelg!

Ingun Stokstad Barane, jan.-18

Vi er kjempeglade for alle som kommer til dåp i kirkene våre! Nå får ikke nybakte foreldre lenger brev i posten fra kirka med invitasjon om dåp. Likevel strømmer det på med ønsker om dåp, det er flott! Og vi prøver å være så fleksible som mulig. Nå på søndag skal vi for eksempel ha 5 babyer til dåp i Egersund kirke kl. 13:00, merk klokkeslettet! Før dette skal vi ha en Tårnagentgudstjeneste i Bakkebø kirke kl. 11:00, med fullt fokus på en gjeng med 8/9 åringer som har planlagt og øvd på et kjekt og fengende program. Vi skal ha bønnevandring, nattverd, sang og musikk, dramatisering av en bibelfortelling, og til slutt skal vi spise kaker sammen.

agent- og dåpshelg.jpg

Så bærer det av sted til Egersund kirke, til dåpsfest! For det er alltid en fest å få ta imot nye mennesker inn i menigheten! Vær velkommen, liten og stor; både kl. 11:00 og kl. 13:00!