Bakkebø kirke

Foto: John Magne Aas

Bodil Arnesen og Egersund kirkes barnekor

JUBILEUMSKONSERT:
Bodil Arnesen sammen med Egersund kirkes barnekor under ledelse av Vigdis A. Svanæs, og med musikerne Zeljko Djerdj og Magnhild Mo. Sammen med Ole Iversen på klaver og Kjell B. Svanæs på orgel og klaver gjorde de konserten til en flott opplevelse for 150 tilhørere.

JUBILEUMSGUDSTJENESTE: 250 var til stede søndagen i en flott pyntet kirke. Kirkeringen hadde sørget blomsteroppsatser med markblomster. Jubileumsgudstjenesten var preget av høytid, med mektig musikk fra orgelet ved kantor Kjell B. Svanæs samt blåsere. I tillegg sang Ragnhild Hadland og Simenkoret.

SIMENKORET: Under ledelse av Elsa Synnøve T. Ødegaard, var med og satte sitt preg på gudstjenesten med sang, tekstlesing og deltakelse under forbønnen.

PROSESJONSKORS: Bakkebø kirke fikk ett flott prosesjonskors i gave fra Kirkeringen. Her bærer Mariann Nilsen stolt det nye korset.