Tilbake til aktiviteter

KULTURKVELD, Egersund

07. november 2019
heading.jpg
Velkommen til kulturkveld i kirken første torsdag i måneden kl. 19:30.

egersund kirke, tegning.jpg

Tema for kvelden

«Avstandens Nærvær» -Tap og sorg genererer ny energi.

Da Ingvil Aarrestad Godeset og Per Odd Aarrestad mistet en mor og en ektefelle oppstod et skapende samarbeid og boken "Avstandens Nærvær" ble til. En far og en datter, en psykiatrisk sykepleier og en billedkunstner gikk i dialog. Gjennom hvert sitt språk, ord og streker på hvitt papir skapte de en bok om tap, om undring og om takknemlighet. Boka fremhever relasjoner som var, som er, og som varer. Med respekt for livet og hverandre har denne dialogen blitt en sanselig helhet.

I samtale med hverandre vil de formidle hvordan denne skapende prosessen ble en del av deres felles sorgarbeid. Sammen med musikerne Knut Nøst og Harald Eriksen kommer de til Egersund kirke den 7. november for å dele sine erfaringer gjennom toner, ord og tegninger.

Arrangeres av Kirkens kulturutvalg med støtte fra Kulturkontoret, Kirkerådet og Dalane Tidende. Denne høsten er arrangementet en del av "Bokens år".

Entré kr. 100,-