Tilbake til aktiviteter

KULTURKVELD, Egersund

02. november 2017

Kulturutvalget holder kulturkveld i kirken 1. torsdag i måneden kl. 19:30 🙌

Førstkommende torsdag - 2. november kl. 19:30 kommer Tarald og Laila Ueland til Egersund kirke, og forteller om hvordan det oppleves å være pårørende til en datter som får kreft, og hvordan det er å leve videre når et av barna dine dør. Tarald og Laila gir en viktig stemme til alle som opplever å ha vært pårørende, og alle som selv har opplevd, eller som kjenner noen som har opplevd, å miste et barn.

Lillian var 47 år da hun døde av kreft, etter nesten 6 år med sykdommen. Hun hadde livsgnist og livsvilje, og satte pris på alle gode stunder livet gav, særlig sammen med familie og venner. Hun lærte å feire livet.

Tarald og Laila har gitt ut boken "Selvfølgelig vil jeg leve", som er en sterk fortelling av hva de har gjennomgått. Fagfolk som har god erfaring i møte med syke, pårørende, etterlatte og sørgende, har bidratt i boken. Lillians stemme kommer frem gjennom dikt hun skrev og fikk utgitt i 2 diktbøker. Boken er rikt illustrert av fotograf Atle Helland.

kulturkveld 2-001.jpg

Du er velkommen til kirka torsdag 2. november kl. 19:30. Det er gratis entré, og lett servering. Både boken "Selvfølgelig vil jeg leve" og de to diktbøkene av Lillian Ueland vil bli mulig å kjøpe på samlingen.