Tilbake til aktiviteter

EMMY&ELLA KONSERT, Eigerøy

21. oktober 2017

Emmy & Ella er søsken på 13 og 15 år. De har allerede gitt ut 4 plater som har toppet listene i Sverige i sin sjanger. Her i Norge kjenner vi godt til den musikalske "Børud" familien og dette søskenparet er faktisk kusiner av Lisa og Sofie Børud, så de har vokst opp med sang og musikk.

De turnerer for det meste rundt i Sverige og Norge, men har også besøkt en del andre land. De har vært oppvarmingsband for flere kjente artister som Carolo og Kirk Franklin.

Emmy & Ella synger popmusikk med hitpotensiale som preges av sterke melodier. Det blir dansende partylåter, svingenede feelgood pop og vakre ballader. Budskapet er fylt av håp og framtidstro og vil formidle positivitet og inspirasjon.

Med på konserten blir også Vikeså Soulchildren, Egersund Soulchildren og Egersund Pre Soulchildren. De synger litt for seg selv, men en del sanger sammen med Emmy & Ella.

Dette blir en fest for hele familien! 😃

Billetter kr. 100,- ved inngangen. Mulighet for Vipps. Barn under 12 år gratis.

konsert med emmy og ella.jpg