Tilbake til aktiviteter

GODT FELLESSKAP, Egersund

19. april 2018

Egersund menighet starter opp med et nytt tilbud på enkelte torsdagsskvelder. Vi ønsker å åpne opp for et nytt fellesskap som kan bringe ulike mennesker sammen. Samlingene på Menighetssenteret vil variere i innhold og form. Første samling er på torsdag 19. april kl. 19:30

Vi vil da samtale om tilgivelse og belyse dette aktuelle temaet fra ulike synsvinkler. Kan vi forvente at mennesker i dag vil tilgi alle slags krenkelser ? Tar vi noen ganger for lett på tilgivelse ? Hva sier Guds ord om tilgivelse?

tilgivelse.jpg

Vi ønsker å skape et åpent og godt fellesskap med kveldsmat, allsang og fokus på ulike sider av livet. Det vil ikke være noen fast arrangementskomite, slik at ulike mennesker i menigheten vil få muligheten til å være med på å lage gode og relevante samlinger. Arrangementene er åpne for alle!