Tilbake til aktiviteter

SKAPERVERKETS DAG, Felles

14. august 2018

Tirsdag 14. august inviterer Egersund, Eigerøy og Helleland menigheter alle som fyller 10 år i år til Skaperverkets dag i Bakkebø kirke!

Vi har masse spennende program planalgt, så dette kan bli en morsom dag! Vi skal ha natursti til Revsdalen, opplegg i gymsalen på Slettebø og konkurranser i nærområdet. Husk å ha på klær etter vær!

Litt om programmet
- Oppmøte i Bakkebø kirke fra kl. 08:00-09:00: Ta med egen frokost.
- Opplegget starter med en felles samling kl. 09:00 i Bakkebø kirke før vi drar ut!
- Vi lager og serverer lunsj kl. 11:00. Ta med egen kopp, tallerken og bestikk.
- Programmet avsluttes i Bakkebø kirke kl. 14:00, men deltakerne kan være igjen til kl. 15:00. Vi oppfordrer da til å ta med en frukt for et mellommåltid.

Påmelding
Ta kontakt med kirkekontoret ved Astri Haug: - 408 21 782/ash@ekf.no. Eller elektronisk her: påmeldingsskjema- fyll ut og send inn. Frist for endelig påmelding er søndag 5. august. Vi trenger navn på deltaker, telefon til foresatte, og info om eventuelle allergier eller annet. Ta også kontakt om dere lurer på noe eller trenger tilrettelegging. Dette er et gratis tilbud.

skaperverketsdag.jpg

Vi gleder oss til å feire skaperverkets dag med dere!