Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

Kolofon

Utvidet godhetsprosjekt i 2018

For andre år på rad arrangerer vi Godhet i Egersund. I fjor var det Godhetsdagen og i år har prosjektet blitt utvidet med en dag ekstra. Flere menigheter og foreninger samarbeider om prosjektet og det ser ut til å bli et vellykket operasjon også i år.

Dåpsskole

I tilknytning til utdelingen av «Min kirkebok» som 6-åringene fikk under gudstjenesten den 25. februar ble barna og deres familie invitert til dåpsskole.

Årets fasteaksjon

Fasteaksjonen 2018 gikk av stabelen tirsdag 20. mars her i kommunen. Fasteaksjonen arrangeres over hele landet søndag til tirsdag før Palmesøndag. Dette er den største innsamlingsaksjonen nest etter TV-aksjonen i Norge.

Nytt fra 2017

Søndag 11.03.18 hadde Egersund menighet kirkemiddag og årsmøte på Menighetssenteret. Der ble Årsmeldingen fra 2017 lagt fram. Vi bringer her noen glimt fra aktiviteten i året som har gått, i form av noen tall på aktiviteten for Egersund prestegjeld.

Skjærtorsdag 2018

Skjærtorsdag skal vi ha en spesiell kveldsgudstjeneste i Eigerøy arbeidskirke for både Eigerøy og Egersund menighet. Vi skal sitte sammen rundt et oppdekket langbord i kirkerommet og smake oss gjennom påskefortellingen.